Algemene informatie

Activiteiten in een bepaalde periode

Ons Zorgcentrum pleit ervoor dat de bewoners zich goed voelen. Daarom spreekt het voor zich dat de bewoners gedurende het hele jaar vrijwillig kunnen deelnemen aan tal van activiteiten. Want ook dit speelt een belangrijke rol in hoe goed de bewoners zich voelen.

De meeste activiteiten worden georganiseerd in een bepaalde periode van het jaar. Een goed voorbeeld hiervan is Sinterklaas die ons altijd in december komt bezoeken. Een overzicht van alle activiteiten per maand die elk jaar opnieuw plaatsvinden kan u vinden onderaan deze pagina.

Activiteiten gedurende het hele jaar

Naast de vaste activiteiten die elk jaar opnieuw worden georganiseerd in een bepaalde periode zijn er ook nog activiteiten die geen vaste periode hebben: wafelbak in de cafetaria, gezelschapsspelen, kaarten, volkspelen, kleine uitstappen met kleine groepen (Eurotuin, Blaarmeersen,...), zingen, quizen, knutselactiviteiten (bijvoorbeeld versiering voor Pasen), zitdansen,...

Voor wie worden de activiteiten georganiseerd?

Alle activiteiten - uitgezonderd activiteiten waar het wordt vermeld - zijn bedoeld voor de bewoners van ons zorgcentrum. Indien er tijdens een activiteit familie op bezoek komt mogen ze uiteraard meegenieten van die activiteit. Alle activiteiten zijn gratis voor alle bewoners, voor sommige activiteiten moet de familie echter betalen om mee te kunnen genieten.

Overzicht van de activiteiten

Een overzicht van de activiteiten die elk jaar opnieuw worden georganiseerd. Alle activiteiten staan per maand gesorteerd: